2021-11-01 07:43:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Igazi lelki közösségre, bizalmasra találhatsz valakiben

Napi horoszkóp november 1-jére a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Meglehetősen nyughatatlan lehet a hétfő. Talán eddig bele sem gondoltál, mennyire erősen hat rád a mulandóság érzése, fogalma. Pedig ez nemcsak a veszteségről szól, bármilyen furcsa, lehet szépet, vigasztalót is találni benne. A napi horoszkóp javaslata szerint sétálj az őszi erdőben, parkban, és csak figyelj. Befelé, magadra...
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Akármi történik ezen a hétfői ünnepnapon, téged nem lehet kibillenteni a megszokott nyugalomból. Pontosan tudod, hogy a történések elsősorban belül zajlanak. A külvilág csak tükör. Azért persze még téged is érhet meglepetés, de szerencsére ma inkább jó, mint rossz.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Lehet, hogy hétfőn összegyűlik a család, amelynek köszönhetően érdekes beszélgetésekben lesz részed. Igazi lelki közösségre, bizalmasra találhatsz valakiben, talán meg is lep téged az illető. Próbálj elcsendesedni és figyelmesen hallgatni, sok szép pillanatot tartogat a mai nap.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Mindenszentek napján adódhat valamilyen probléma, ami szüntelenül és egész nap foglalkoztat téged. Ne lepődj meg ezen, természetes, hogy ilyenkor megnyílnak az égi csatornák. Ha kedvet érzel hozzá, hunyd le a szemed, és kérj tanácsot gondolatban egy számodra kedves elhunyttól!
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Új szerelem éledhet szívedben. Azért még ne legyél biztos a másikban, mert még valóban semmi sem dőlt el. Hajlamos vagy egyik pillanatról a másikra kidobni, eldobni mindent, ami korábban fontos volt. Vigyázz, mert ez az érzés valószínűleg csak szalmaláng. Várd meg, mit hoz az idő...

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Elhuny szeretteidre való megemlékezés hétfőn sok sebet téphet fel a szívedben. A körülötted élő szeretteid ugyanakkor vigaszt nyújtanak neked és örömmel segítenek, ha kéred. Beszélgessetek, sétáljatok, ha engedi az időjárás, és mindenképpen gyújtsatok ma mécsest!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ne lepődj meg, ha kicsit eluralkodik rajtad a letargia hétfőn. Igazából ez a természetes ma. Nem kellene ugyanakkor egész nap búsulni sem, hiszen a bánkódással csak egyre mélyebbre sodorhatod magad az érzelmekben. Ha teheted, hívd fel az egyik jó barátot, és öntse ki a szívedet!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A horoszkóp legfontosabb javaslata hétfőre, hogy ne rohanj sehova és semmivel. Azt hiszed, ha gyorsabban, kapkodóbban teszed a dolgod, előbb végzel, de ez koránt sincs így. Az időt nem megspórolni, hanem megélni kell. Ezt kevesen értik meg, de te biztosan azok közé tartozol, akik nagyon is érti mindezt...

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kétségtelenül nagyon jól bánsz a szavakkal, de szerencsére hétfőn koránt sem él vissza ezzel a képességgel. Pedig, ha akarnád, lyukat beszélhetnél bárki hasába. De már téged is inkább az tölt el örömmel, ha a hibáidon változtathatsz, mintsem megduplázd azokat. Szuper!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Jobban oda kellene figyelned a családtagjaid igényeire is. Ne csak segíts: előbb kérdezd meg tőlük, hogy miben van a legnagyobb szükség a segítségedre! A gondoskodás csak akkor az, amikor a többiek is ugyanezt érzik. Hétfőn egyébként sem érdemes ajtóstól rontani a házba...

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Talán túlságosan sokat vársz el a kedvesedtől, amit ő képtelen teljesíteni. Ha ezeket az óhajokat, igényeket folyamatosan az orra alá is dörgölöd, akkor nagy eséllyel csak annyit érsz el, hogy eltávolítod őt magadtól. Legyél igazán önzetlen és adj, amennyit csak tudsz neki. Ez a hétfő erre tökéletes alkalom lehet.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Elcsendesedésre hív Mindenszentek napja téged. Hétfőn nemcsak az elhunyt hozzátartozókra emlékezel, hanem leltárba veszed azt is, amit már megkaptál a sorstól, ahol most épp tartasz az életedben. Lásd meg az okot az örömre, az elégedettségre! Sokat letettél az asztalra, van miért büszkének lenned.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: